Hendek Gündem

Hendekspor Liderliği Eli İle İkram Etti

SPOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.Grupta zirve mücadelesi veren Hendekspor, 3 dakikada 2 golü kalesinde görerek Beylerbeyi ile 2-2 berabere kaldı ve liderlikten oldu.



Maçın ilk devresinde rakibine istediği baskıyı kuramayan ve aradığı golü devrenin son bölümünde golcüsü Muhammet ile 43.dakikada bulan temsilcimiz Hendekspor devreye 1-0 önde girdi.

İkinci devreye ise erken golle başlayan ve 47’de Hakkı ile skoru 2-0’a getiren Mavi-Siyahlı temsilcimiz rahatlarken oyunun üstünlüğünü de eline aldı.

 Oyunun son bölümünde ise işler adeta tersine döndü. Konuk ekip Beylerbeyi 83’te Fatih ile skoru önce    2-1’e getirirken bu golden 3 dakika sonra oyuna sonradan giren Muharrem skoru 2-2 yaptı. 3 dakika içerisinde kalesinde 2 gol görerek adeta şok etkisi yaşayan Hendekspor sahadan 2-2 eşitlik ile ayrılarak liderlik koltuğunu en yakın rakibi 1877 Alemdağspor ekibine kaptırdı ve kalan haftalar öncesinde şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.


STAT: Hendek Atatürk

HAKEMLER: Alper Akarsu, Fahrettin Yılmaz, Azad İlhan

HENDEKSPOR: Yakup, Özkan, Derviş, Volkan, Onur(Ferhat), Fatih, İsmail(Ferdi), Serdar, Muhammet, Hakan, Tolga

ANTRENÖR: Ümit Metin Yıldız

BEYLERBEYİ: Oğuz, Mehmet, Burakcan, Ömer, Yiğit, Hüseyin(Fatih), Rüzgar(Muharrem), Tolgahan, Gökhan, Hakan(Ahmet), Kubat

ANTRENÖR: Kaan Demir

GOLLER: Dk.43 Muhammet, Dk.47 İ.Hakkı (Hendekspor) Dk.83 Fatih, Dk.86 Muharrem (Beylerbeyi)










Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.