Hendek Gündem

Okul Sporları Küçük ve Genç Erkekler Futbol Müsabakaları Sona Erdi

SPOR

Hendek 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Küçük Erkekler ve Genç Erkekler Futbol Hendek ilçe birinciliği müsabakaları Hendek Sentetik Futbol Sahasında düzenlendi.

Genç Erkeklerde; Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi grupta ki rakipleri Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (5-2) ve Orhangazi Anadolu Lisesi (2-0)takımlarını yenerek Okul Sporları Genç Erkekler Futbol İlçe şampiyonu oldu.

İkincilik mücadelesinde Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Orhangazi Anadolu Lisesi takımını 5-0 yenerek ikinci oldu.

Orhangazi Anadolu Lisesi son maçını kaybetse de Okul Sporları Genç Erkekler Futbol üçüncülüğü elde etti.

Küçük Erkeklerde; Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu rakipleri Hendek İmam Hatip Ortaokulu (4-2) ve Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulunu (2-0) yenerek Okul Sporları Küçük Erkekler İlçe Şampiyonu oldu.

İkincilik maçında Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu müsabakaya çıkmadığı için, Hendek İmam Hatip Ortaokulu maçtan 3-0 Hükmen galip gelerek ikinci oldu.

Müsabakaların ardından dereceye giren okullara; Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı, Okul Müdürleri ve idareciler tarafından kupa takdim edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.