Demirel Teşekkür Etti

Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı M. Yaşar Demirel İl Hıfzı sıhha kurulunun aldığı karara destek ve teşekkür etti.

Demirel Teşekkür Etti

SESOB Başkanı Hasan Alişan'ın Zincir Marketlerin oluşturduğu haksız rekabetle ilgili mücadelesine, duyarsız kalmayan Sakarya İl Hıfzısıhha Kurulu zincir marketlerin haksız rekabet oluşturan reyonlarına kapatma kararı aldı.

Alınan karar sonrası Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, sosyal medya sayfasından teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Demirel yayınladığı mesajında “Sakarya İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun ZİNCİR MARKETLER için almış olduğu; “bünyesinde perakende inşaat malzemesi, hırdavat, tekstil, giyim, züccaciye, çanta ve ayakkabı, halı, mobilya, elektronik ürünler, beyaz eşya ve klima, kırtasiye ve otomotiv ürünleri satış reyonları bulunan marketlerin bu reyonlarının, ana faaliyet alanı bu ürünlerin satışı olan işyerleri için getirilen kısıtlamalara tabi olacak olup, bu reyonların ve bulundukları katların kapatılarak, müşterilerin bu reyonlara ulaşmasını engelleyici fiziki tedbirler alınacaktır.” Kararı için başvuruda bulunan ve bu kararın çıkmasındaki çalışmalarından dolayı Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Hasan Alişan a şahsım ve esnaf sanatkarlarımız adına teşekkür ederim” ifadeleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2021, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184