Sokaklar Modern Yüzüne Kavuşuyor

Hendek Belediyesi tarafından cadde ve sokakların daha modern bir görünüme kavuşması için yürüttüğü çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Sokaklar Modern Yüzüne Kavuşuyor

Uzuncaorman’da bir, Yenimahalle’de ise üç ayrı sokakta yapılan kilitli parke çalışmalarıyla vatandaş rahata kavuştu.

Sokaklar Modernleşiyor

Hendek Belediyesi ekipleri, daha estetik ve daha konforlu yollar, cadde ve sokaklara kavuşması adına sahada çalışmaya devam ediyor.

Bu çerçevede ekipler, Yenimahalle de alt yapısı tamamlanan yolları kilitli parke taşı döşeyerek vatandaşların yaşam alanlarını güzelleştirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Yenimahalle 2039 numaralı çift taraflı yaya yolu, 2015 numaralı sokakta ise kilitli parke yol ve tek taraflı kaldırım çalışmasını tamamladı.

2019 numaralı sokakta ise cep otopark ve yaya yolu inşa ederek daha modern ve güvenli bir hale kavuşturdu. Diğer bir çalışmada Uzuncaorman mahallesinde yapıldı. Uzuncaorman mahallesi toplamda 1100 metre uzunluğu ve 7 metre genişliğinde araç yolu kilitli parke ile buluştu.

Mücadele Ediyoruz

Ekiplerin her gün farklı mahallede çalışma içinde olduğunu ifade eden Başkan Turgut Babaoğlu, “ Yenimahalle’de 13,5 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı inşa ettik, 480 ızgara montajı yaptık. Bu sokakta yağmur suyu çile olmaktan çıktı.

Tarihi bir yatırım yaptık. Sırayla cadde ve sokaklarımızda asfalt, kilitli parke yol yapıyoruz. Yenimahalle’de yollar bozuldu ama ciddi bir altyapı yatırımı yaptık. Vatandaşlarımızdan bu noktada üst yapı yenileme çalışmalarında anlayış rica ediyoruz. Şehrimizin tüm sokaklarını sorunsuz bir hale getirmek için mücadele ediyoruz” dedi.

Üretken Belediyecilik

Babaoğlu, “Bakın Hendek Belediyesi olarak 41 ayda 320 bin metrekare kilitli parke yol yapımı gerçekleştirdi. Bu bir rekordur. Hendek’imize hizmet ediyoruz. Bu hizmeti verirken öncelikleri tespit ediyor, sorunları aşa aşa şehir inşa ediyoruz.

Vatandaşlarımıza hizmet üretmekten, onlara hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz. Durmuyoruz, yorulmuyoruz. Vatandaşlarımızın tüm taleplerini biliyoruz. Şehrimizin sokaklarını çok iyi biliyoruz. Her alanda Hendek Belediyesi olarak izimiz var. Her noktaya dokunuşlar yapıyor, hemşehrilerimizle şehrimizi güçlü şekilde geleceğe taşıyoruz. Daha güzel yarınlar için çalışıyoruz. Hep diyoruz. Bugün dünden daha güzel” dedi.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2022, 22:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184