Belediye Tedbirleri Sonuç Verdi

Kış öncesi Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun talimatıyla İlçe merkezinde bulunan ağaçlarda yapılan dal budama işlemleri, yoğun kar ve lodosta birçok kazanın önüne geçti.

Belediye Tedbirleri Sonuç Verdi

Başkan Turgut Babaoğlu tarafından kış şartları ve fırtına düşünülerek verilen talimatlar sonrası, Hendek Belediyesi ekipleri İlçe merkezinde ve bazı Mahallelerde ağaç budama işlemleri yapılmış, olası bir fırtına ve yoğun karda risk oluşturabilecek, yaralanmalara ve maddi zarara sebep olabilecek ağaçlar tek tek budanmıştı.

Yapılan işlemler neticesinde geçtiğimiz hafta yoğun kar ve sonrasında gelen şiddetli lodos sonucunda Hendek’te dal kopmalarında herhangi olumsuzluk olmaması sevindirdi.

Babaoğlu’na teşekkür

Birçok İlçeden gelen dal kopma, ağaç devrilmesi gibi haberlerin ardından Hendek’te bu yıl yaşanabilecek bu risklerin öngörülerek ağaç budaması ile önüne geçilmesi Vatandaşların beğenisini kazandı. Vatandaşlar Hendek Belediyesi ve Başkan Turgut Babaoğlu’na teşekkür ederken, ağaç budama çalışmaları yapılırken gelen eleştiriler sonrası yapılan çalışmaların doğru ve yerinde olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Ayrıca yağışlı ve rüzgarlı havalarda İlçe merkezinde Vatandaşların özel mülkleri içinde birkaç çürümüş ağacın devrilmesi maddi-manevi zararrla atlatılması ve ölüm veya yaralanma olmaması sevindirdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2021, 19:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184