O YOL İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

YORUM EKLE
YORUMLAR
hakan
hakan - 8 yıl Önce

biz 15 hanelik mahallenin yolunu tozdan çamurdan kurtarmak için yıllardır dil döküyoruz. adamlar kendilerine özel asfalt yaptırıyorlar. helal olsun size. elbet bu hak bir yerde sizden çıkar.

NİYAZİ ŞEN
NİYAZİ ŞEN - 8 yıl Önce

başkanım siz bizim için ayrı bir yerdesiniz. sizinle ilgili kimseden olumsuz tepki almıyoruz. ortada hata ve ayıp var lütfen bunu savunmayın ve o şahıs hakkında kanuni işlemi yapınız. aksu mahallesi bu arazinin kime ait olduğunu çok iyi biliyor.

İsim gereksiz
İsim gereksiz - 8 yıl Önce

şu çiftlik mahallesine de gelseniz mezarlığın aşağsına kışın çok zorluk çekiyoruz her yer yapıldı bizim buraya uğrayan yok

aytekin gulmez
aytekin gulmez - 8 yıl Önce

zaten goksu kurtulus yeniyayla bu hendege ait degil basvuru yapip akyaziya baglansak daha iyi secim gelince ilk akla gelen goksu ama hizmete gelince en son hatra gelen hatta gelmeyerek gelecek senelere hizmet ederiz temennilerini aktaran bu yonetimi esefle kiniyorum...

osman pala
osman pala - 8 yıl Önce

dikmen çiğdem mah yaptığınız zulmu yunan mahallesi olsa yapmazdınız.derhal evimin yolunu açın bu palavraları yutanının aklına şaşarım.herhalde kendi yolunuzu yapacaksınız benimkini değil ya..