Batuhan ile Gizem Mutluluğa Yelken Açtılar

Batuhan ile Gizem düzenlenen sade nikah töreni ile bir ömür mutluluğa yelken açtılar.

Batuhan ile Gizem Mutluluğa Yelken Açtılar

İzmit’in sevilen ailelerinden Turgay ve Nur Bayrak çiftinin oğulları Batuhan, Zonguldak ve Hendek’in sevilen ailelerinden Levent ve AFGD İstanbul şube Başkan yardımcısı eşi Sevinç Akboğa Karasu çiftinin güzel kızları, Polatcan Karasu’nun ablası Gizem ile dünya evine girdi.

Batuhan ve Gizem çiftinin Nikahını Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu kıyarken şahitliklerini de Sakarya İl Afad Müdürü Hüseyin Kaşkaş ile AFGD İstanbul Şube Başkanı Bülent Ustalar yaptı.

Uludere sosyal tesislerinde Koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen Nikah merasiminin ardından Babaoğlu evlilik cüzdanını genç çifte takdim etti.

Nikah merasiminin ardından Karasu ve Bayrak aileleri çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Batuhan ve Gizem çiftinin nikah törenine Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sakarya İl Afad Müdürü Hüseyin Kaşkaş ile AFGD İstanbul Şube Başkanı Bülent Ustalar, AFGD Dernek Başkan Yardımcısı Av. Ali Samet Özkurt, Tekmak Global Aş. Yöneticileri, Zümrütler Mahalle Muhtarı Serkan Arslan ve aileler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2020, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184