Ümit ile Eda Ömür Boyu Mutluluğa Yelken Açtılar

Hendek Belediyesi Personeli Ümit Gevher, Eda ile bir ömür boyu mutluluğa yelken açtılar.

Ümit ile Eda Ömür Boyu Mutluluğa Yelken Açtılar

Hendekli sevilen ailelerden Yaşar ve Müzeyyen Gevher çiftinin oğulları Hendek Belediyesi personeli Ümit, Fahrettin ve Ayşe Sakaoğlu çiftinin kızları Eda ile düzenlenen cemiyet ile bir ömür mutluluğa yelken açtılar.

Bayraktepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen cemiyete Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Yönetimi, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Teşkilatı, STK Temsilcileri, Muhtarlar, Hendek Belediye personeli, Gevher ve Sakaoğlu ailelerinin yakınları ve sevenleri katıldı.

Genç çift dans etmelerinin ardından pasta kesimini gerçekleştirdiler.

Ülkü Ocakları Hendek ilçe teşkilatı Başkan Yardımcısı Ömer Çevik her düğünde olduğu gibi Ümit ve Eda çiftinin düğününde Türk Bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim hediye ederek çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Bir ömür mutluluğa imza atan genç çift Ümit ve Eda mutluluklarını sevenleri ve yakınları ile eğlenerek pekiştirdiler.

Gevher ve Sakaoğlu aileleri çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti.

Düğün cemiyetine katılamayan Cumhurbaşkanı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkan Vekili Gülsüm Azeri, İyi Parti Mv. Ümit Dikbayır, Mehmetçik Vakfı Erzurum İl Temsilcisi Emekli Topçu Albay Sabri Topdağı, Tanzanya’dan İş adamı Safa Kabil ve Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Yöneticisi Yunus Özkan Tebrik Mesajı gönderdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184