MHP HENDEK SEÇİM STARTI VERDİ

MHP Hendek ilçe Teşkilatı yaptığı Yönetim Kurulu toplantısı sonrası seçim startını verdi.

MHP HENDEK SEÇİM STARTI VERDİ


Daha önce olası erken seçim ihtimalini göz önünde bulundurarak sandık ve mahalle temsilcileri çalışmalarını tamamlayan MHP Hendek İlçe Teşkilatı yaptığı toplantı sonrası 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçim çalışmaları ile ilgili değerlendirmeler yaparak start verdi.

Her an seçim yapılacak ihtimali ile çalışmalarını sürdüren MHP Hendek İlçe Teşkilatı 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimler için de hazır olması ve bu yönde çalışmalarını sürdürmesi ile seçime hazır olduğunu gösterdi.

Seçim çalışmaları hakkında Yönetimi ile fikir alışverişi yapan MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu “ Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin erken seçim çağrısının kabul görmesinin ardından 24 Haziran’da yapılacak olan seçim çalışmalarınınstartını verdik. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli bey Kızılcahamam’da MYK Üyeleri, Milletvekilleri ve İl Başkanları ile yaptığı toplantıda seçim takvimi de belli olacak. MHP Hendek ilçe teşkilatı olarak açıklanacak seçim takvimine göre strateji belirleyeceğiz. Hendek’te başarılı bir seçim geçirmek için Hendek teşkilatımız gerekeni yapacaktır. Daha önce erken seçim olma ihtimalini göz önünde bulundurarak sandık görevlilerimizi ve mahalle temsilcilerimizi tamamlamıştık. Her zaman seçime hazır bir teşkilat olarak Hendek’te başarıyı sağlamak için seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2018, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184