3 Kişi Tutuklandı, 1 Kişi Serbest

Hırsızlık olayını araştıran Hendek Jandarması ve Jasat ekipleri suç makinelerini yakaladı.

3 Kişi Tutuklandı, 1 Kişi Serbest

Hendek Karadere Mahallesinde meydana gelen Hırsızlık olayı ile ilgili olarak başlatılan çalışmalar sonucunda 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, Hendek Karadere Mahallesinde meydana gelen Hırsızlık olayı sonrasında Jandarma ekiplerince yapılan güvenlik kamerası incelemelerinde şüpheli şahısların eşgallerinin tespit edilmesinin ardından Jandarma ve Jasat ekiplerince yakalama çalışma başlatıldı.

Şüpheli şahıslar tünelde yakalandı

Hendek Cumhuriyet Başsavcılığınca eşgalleri belirlenen şüpheli şahıslar için arama çalışmaları başlatılırken, Nuriye, Mahmutbey ve Sarıdede Mahallelerinde 3 farklı adreste yapılan aramalar sonucu şüpheli M.G. ve T.G. isimli şahısların saklandıkları evin tünelinde, M.G. ve A.B isimli şahısların ise adreslerinde yapılan aramada yakalandıkları öğrenildi.

Uyuşturucu ve suç aletleri

Jandarma ekiplerince Nuriye ve Mahmutbey Mahallelerinde A.B. ve T.G. isimli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda 60 gram Kubar Esrar, 9 adet 9 mm mermi, 1 adet Sustalı Bıçak ve 10 gram Kubar Esrar Tohumu ele geçirildiği öğrenildi.

Suç dosyaları kabarık

Yapılan çalışmalarda M.G. isimli şahsın, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Taklit Anahtarla Kilit Açmak Suretiyle Hırsızlık, İş Yeri Dokunulmazlığını İhlal Etmek ve diğer 23 suçtan toplam 43 yıl 1 ay 26 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlenirken, diğer M.G. isimli şahsın ise Uyusturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, Başkasına Ait Banka veya Kredi Kartinin izinsiz Kullanılmasa Suretiyle Yarar Saglama, Kullanmak için Uyusturucu ve Uyarıcı Made Kabul Etmek veya Bulundurmak, Başkasına ait Banka veya Kredi Kartını İzinsiz Kullanılması Suretiyle Yarar Saglama suçlarından toplam 5 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edildiği öğrenildi.

3 tutuklama, 1 adli kontrol

Olayla ilgili olarak Hendek Cumhuriyet Savcılığınca Adliyeye sevk edilen şüpheli şahıslardan T.G., M.G. ve M.G. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderilirken, A.B. isimli şahsın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2022, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184