5 Araç Birbirine Girdi, 5 Yaralı

Hendek’te meydana gelen zincirleme kaza sonucu 5 kişi yaralandı.

5 Araç Birbirine Girdi, 5 Yaralı

Hendek’te 5 aracın karıştığı zincirleme kaza sonucu 5 kişi yaralanarak hastaneye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, Hendek Tem Otoyolu Ankara-İstanbul istikametinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir spor kulübü sporcularını taşıyan H.K. idaresindeki 35 DL… aracın seyir halinde iken bir anlık yavaşlaması sonucu aynı istikamette seyir halinde olan A.G. idaresindeki 26 ADE… plakalı araç, aynı istikamette ilerleyen İ.E. idaresindeki 63 FL… Plakalı Tır, M.K. idaresindeki 37 AAE… Plakalı Tır ve A.Ş. idaresindeki 34 LT…plakalı araç çarpışması sonucu zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Kaza sonucu 35 DL… Plakalı araçta yolcu olarak bulunan M.D., D.İ.A., Z.K., K.T. ve Ş.A. isimli şahısların hafif şekilde yaralandığı, yaralıların bölgeye gelen 112 Acil Servis ekiplerince ambulanslar ile Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılırken, yaralılardan Ş.A. isimli şahsın burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kaza nedeniyle kapanan trafik akışı kazalı araçların çekilmesinin ardından ekipler tarafından kontrollü şekilde normale döndü.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2021, 08:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184