Ağaç ile Traktör Arasına Sıkıştı

Hendek’te meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Ağaç ile Traktör Arasına Sıkıştı

Hendek’te direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü traktör ile ağaç arasına sıkıştı.

Şarampole yuvarlanmaktan ağaç kurtardı

Edinilen bilgilere göre, Hendek Karadere Mahallesinde meydana gelen olayda, orman yolundan tarlalarına doğru ilerlemekte olan 54 KK… plakalı H.K. idaresindeki traktör direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu traktörün yolun sağ tarafında bulunan şarampole doğru kaydığı ve yol kenarında bulunan ağaça çarparak durabildi.

Traktör ile Ağaç arasına sıkıştı

Meydana gelen kaza sonucu traktör sürücüsü H.K.’nın Ağaç ile Traktör arasına sıkıştığı, beraberinde bulunan oğlu Y.K.’nın ise kazada hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Ekipler sıkıştığı yerden kurtardı

Yapılan ihbarlar ile olay yerine 112 acil servis ekipleri, İtfaiye ekipleri ve Sakarya Arama Kurtarma Ekibi (SAKE) sevk edilirken, vakit kaybetmeden olay yerine gelen İtfaiye ve SAKE ekipleri traktör ile ağaç arasında sıkışan sürücü H.K.’yı sıkıştığı yerden kurtarılarak 112 Acil servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Hayati tehlikesi yok

Traktör sürücüsü H.K.’nın sağ ayağından yaralandığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı, oğlu Y.K.’nın ise herhangi bir ciddi yaralanmasının olmadığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2022, 23:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184