Akyazı’da Gaz Zehirlenmesi 3 Ölü 1 Yaralı

Aslen Hendek Sivritepe mahallesi ’den olan Akyazı’da ikamet eden Zengin Ailesi Anne, Baba 16 yaşındaki kızları Zeynep Zengin vefat etti.

Akyazı’da Gaz Zehirlenmesi 3 Ölü 1 Yaralı

Akyazı Ömercikler Mahallesi Ömercikler Apartmanında meydana gelen gaz kaçağı sonrası 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişide hastaneye kaldırıldı.

Akyazı Ömercikler Mahallesi  Ömercikler Apartmanında yaşayan Hacer ve Abdurrahman Zengin’in kaldığı dairede fenalaşınca yakınlarını arayarak durumu bildirdi.

Yakınlarının eve gelmesiyle Hacer ve Abdurrahman Zengin Çifti ve 16 yaşındaki Zeynep ve 17 yaşındaki E.Z  yerde hareketsiz yatarken bulunca hemen 112 Acil çağrı merkezini aradılar.

Olay yerine İtfaiye çok sayıda Ambulans ve Polis ekipleri sevk edildi.

Ambulans Sağlık ekiplerini yaptığı kontrollerde Anne Hacer baba Abdurrahman ve Kızları Zeynep’in öldüğünü belirlerken yaşam belirtileri gösteren 17 yaşındaki oğulları E. Z’e ilk müdahaleleri yaptıktan sonra Akyazı Devlet Hastanesine sevk etiler

Zengin ailesinin vefatı nedeniyle yakınları gözyaşlarına boğulurken, Gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden Abdurrahman Zengin, eşi Hacer Zengin ve çocukları Zeynep Zengin Akyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırılmasının ardından Adli tıp kurumuna gönderildi.

Hastaneye kaldırılan E. Zengin’in ise durumunun devam ettiği öğrenildi.

Cenazeleri yarın(19.02.2023) ikindi namazına müteakip Sivritepe Mahallesinde defnedilecekleri öğrenildi

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2023, 20:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184