Ali İnci kaza yaptı 5 yaralı

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci'nin kullandığı otomobil D-100 Ormanköy Işıklarında hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı.

Ali İnci kaza yaptı 5 yaralı

Kazada Ali İnci'nin de aralarında olduğu 5 kişi yaralandı.  

Edinilen bilgilere göre D-100 karayolu Akyazı Ormanköy ışıklarında Sakarya milletvekili Ali İnci'nin kullandığı 54 AK 9.. plakalı otomobil, kavşakta Hüseyin B. idaresindeki 34 DTP 9.. plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı çarpıştı.

  Kazada Ali İnci ile Hafif Ticari araçta bulunan 4 kişi yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar yardıma koşarken 112 Acil çağrı merkezindende yardım istediler.Olay yerine Ambulans,İtfaiye ve Jandarma ekipleri sevk edildi

Ambulans sağlık ekipleri Sakarya Milletvekili Ali İnci ve diğer yaralılara ilk müdahaleleri yaptıktan sonra Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılırken. Kaza sonrası hafif ticari araçta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.   

Kaza ile ilgili incelme başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2024, 15:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal GÜLERYÜZ
Ünal GÜLERYÜZ - 2 ay Önce

Öncelikle diye bir şey yok hacı babamın oğlu değil Ali İNCİ oturup klavyede yazacağına araştır . İş insanı kimseyle işim olmazda böyle saçma yazılara takılıyorum araba Mercedes değil AUDİ A8L bunu bilsen daha neler yazardın Allah bilir Kenan SOFUOĞLU na da giydir LAMBORGHİNİ ile geziyor de yapmayın kaza şehit vs vs üzerinden muhalefet yapmayın AKP li değilim ama sizin kadar da çiğ değilim

Hacı
Hacı - 2 ay Önce

Öncelikle geçmiş olsunda Ali incinin arabası nasıl bir lüks mersedes bir maaşla buna nasıl sahip olmuş acaba

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184