Asayiş Bülteni

Sakarya Valiliği Emniyet ve Jandarma Asayiş bülteni.

Asayiş Bülteni

Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma

20.10.2020 günü Köprübaşı Mah. D-100 karayolu üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurulan 40 AD ** plaka sayılı araç sürücüsü M.K. isimli şahsın 1,23 promil alkollü olduğu tespit edilmiş konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Trafik Kazası Sonucu Taksirle Yaralama

Hendek-Karadere Mahallesinde, 20 Ekim 2020 Salı günü saat:14.00 sıralarında, M.K. (1995’d.lu/E) yönetimindeki otomobil ile seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek devrilmesi sonucu meydana gelen kazada (1) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

Taksirle Yaralama

24.10.2020günü saat 22:45 sıralarında Sarıdede Mahallesinde Ö.A. isimli şahsın sevk ve idaresindeki motosiklet ile D.S.K. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 16 LK** motosikletin çarpışması neticesinde yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş. Kazada motosiklet sürücüleri hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış. Konu ile ilgili hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

Taksirle Yaralama

24.10.2020 günü saat:17:40 sıralarında Haber Merkezinin İlçemiz Hendek Devlet Hastahanesine 3 yaşlarında bir çocuğun Bayraktepe Mahallesi E. M. önünde bir aracın çarpıp kaçtığı ve ekip talebinde bulundukları anons edilmesi üzerine Hendek Devlet Hastanesine geçilmiş. E.K. isimli çocuk şahsın babası olan U.K. isimli şahıs E. M. önünde çocuğuna plakasını alamadığı bir aracın çarpıp kaçtığını, şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş. Yapılan araştırmada şüpheli şahsın İ.Y. isimli şahıs olduğu, 54 KS ** plakalı araç sürücüsü olduğu tesipit edilmiştir. Konu ile ilgili hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

İş Kazası (3 Olay)

Hendek ilçe J.K.Iığı sorumluluk sahasında, 25 Ekim 2020 Pazar günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (3) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

İş Kazası

Hendek-Kargalıhanbaba Mahallesinde, 26 Ekim 2020 Pazartesi günü saat:20.00 sıralarında, G. isimli işyerinde çalışan C.T. (1983’d.lu/E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle balyozla el parmağına vurması sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184