Asayiş Bülteni

Sakarya Valiliği Emniyet ve Jandarma Asayiş bülteni.

Asayiş Bülteni

Kayıp Şahıs

19.03.2021 günü Müşteki A.E. (K.1981) isimli şahıs kızı Z.E. nin kayıp olduğunu kızının hayatından endişe ettiğini ve polis marifeti ile bulunmasını istediğini beyan etmesi üzerine konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Taksirle Yaralama

19.03.2021 günü Kargalı Hanbaba Mah. Sakarya Caddesi üzerinde A.K. (E.2000) isimli şahsın sevk ve idareside bulunan 34 BUB ** plakalı araç ile U.K. (E.1989) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 54 ADV ** plakalı aracın karıştığı kazada Ö.B. isimli şahsın hafif şekilde yaralandığı bildirilmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

İş Kazası

19.03.2021 günü Akova Mahallesinide faaliyet gösteren işyerinde Müşteki Ş.G. (E.1962) isimli şahıs elimde bulunan metal sacların kayması sonucu sağ orta parmağından hafif şekilde yaralandığını olay ile ilgili kimseden şikayetinin olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Taksirle Yaralama

20.03.2021 günü D-100 Karayolu üzeri Kargalıhanbaba mevkisinde M.E. (E.1987) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 54 DV ** plakalı araç ile E.B. (E.1986) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 34 AS ** plakalı aracın karıştığı kaza olayı ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.

Kayıp Eşya

22.03.2021 günü polis merkezine gelen F.S. isimli şahıs bordo pasaportunu kaybettiğini beyan etmiş, tahkikata başlanmıştır.

Kayıp Şahıs

24.03.2021 günü polis merkezine gelen Müşteki A.K., oğlu Ö.K.'nun kendimi öldürecem diyerek evden ayrıldığını, oğlunun polis marifeti ile bulunmasını istediğini, kimseden dava ve şikayetinin olmadığını beyan etmiş, tahkikata başlanmıştır.

İş Kazası (3 Olay)

Hendek-Kargalıhanbaba Mahallesinde, 19 Mart 2021 Cuma günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (3) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

İş Kazası (2 Olay)

Hendek-Kargalıhanbaba Mahallesinde, 21 Mart 2021 Pazar günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (2) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

İş Kazası (2 Olay)

Hendek-Kargalıhanbaba Mahallesinde, 22 Mart 2021 Pazartesi günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (2) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

Trafik Kazası Sonucu Taksirle Yaralama (Jandarma Trafik)

Hendek-Servetiye Mahallesinde, 21 Mart 2021 Pazar günü saat:18.30 sıralarında, L.K. (1987’d.lu/E) yönetimindeki araç ile seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan aydınlatma direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada (1) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

Trafik Kazası Sonucu Taksirle Yaralama (Polis Trafik)

Hendek-Kargalıyeni Mahallesinde, 22 Mart 2021 Pazartesi günü saat:12.15 sıralarında, Ç.E. (1971’d.lu/E) yönetimindeki araç ile seyir halinde iken bir anlık dikkatsizlik nedeniyle yaya olarak bulunan E.E. (1989’d.lu/E)’ye çarpması sonucu meydana gelen kazada (1) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

İş Kazası (2 Olay)

Hendek ilçe J.K.lığı sorumluluk sahasında, 23 Mart 2021 Salı günü değişik saatlerde farklı işyerinde çalışan (2) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmışlardır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

İş Kazası (3 Olay)

Hendek-Kargalıhanbaba Mahallesinde, 24 Mart 2021 Çarşamba günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (3) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

İş Kazası (2 Olay)

Hendek-Kargalıhanbaba Mahallesinde, 25 Mart 2021 Perşembe günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (2) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

Sakarya Valiliği

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184