ASAYİŞ BÜLTENİ

Hendek'te meydana gelen asayiş olayları.

ASAYİŞ BÜLTENİ


Hendek – İş Kazası


Olay Özeti: 05.02.2016 günü Müşteki M.T. isimli şahıs çalışmış olduğu Fabrikada merdivenlerden indiği sırada ayağının kayması neticesinde düştüğünü ve hayati tehlike olmaksızın yaralandığını, alınan ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Hendek – İş Kazası

Olay Özeti: 03.02.2016 günü Müşteki S.E. ifadesinde; çalışmış olduğu fabrikada eline kantar başlığını düşürdüğünü, kimsenin kusurunun olmadığını, tedavisinin yapıldığını, davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiştir. Hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

Hendek – İş Kazası

Olay Özeti: 06.01.2016 günü Müşteki Y.M. ifadesinde; is yerinde çalıştığı sırada gözüne kaynak közünün temas ettiğini sağlık durumunun iyi olduğunu, davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiştir. Hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

Hendek - Taksirle Yaralama

Olay Özeti: 08.02.2016 günü saat. 19.30 sıralarında sevk ve idaresinde bulunan 54 ** *** plaka sayılı motosikletle seyir halinde olan E.Ş.  isimli şahsa, park alanından caddeye sevk ve idaresindeki 54 ** *** plaka sayılı aracı ile çıkan S.B. isimli şahıs motosiklete çarpması neticesinde, motosiklet sürücüsü hayati tehlike olmaksızın yaralanmıştır. Konu ile ilgili olarak tahkikata başlanmıştır.

Hendek - Zehirlenme

Olay Özeti: 24.01.2016 günü Müşteki H.H. ifadesinde; hasta olduğu için evde bulunan ilaçtan tedavi amaçlı 4 adet içtiğini, sağlık durumunun iyi olduğunu, davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiştir. Hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2016, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184