ASAYİŞ BÜLTENİ

Hendek'te meydana gelen Asayiş olayları.

ASAYİŞ BÜLTENİ


SAKARYA - HENDEK

Olay Özeti: 11.02.2016 günü işçi olarak çalışan F.Ö. isimli şahıs sağ eline demir parçasının düşmesi sonucu yaralanmış, şahsın alınan ifadesinde kimseden davacı olmadığını beyan etmiş, Olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

SAKARYA - HENDEK

Olay Özeti: 12.02.2016 günü F.İ. isimli şahıs Polis merkezine gelerek M.İ. isimli şahsın kendisine hakaret ettiğini şikayetçi olduğunu, uzlaşmak istemediğini beyan etmiş, konuyla ilgili günün Nöbetçi C. Savcısına bilgi verilmiş ve tahkikata başlanmıştır.

SAKARYA - HENDEK

Olay Özeti: 12.02.2016 günü Saat:20.00 sıralarında Şüpheli G.S.'nin kullandığı 34 ** ** plaka sayılı araç, K.Y. isimli şahsın ayağının üzerinden geçmiş, K.Y. konuyla ilgili davacı şikayetçi olmadığını beyan etmiş, Şüpheli G.S. şahsın ayağının üstünden geçtiğini fark etmediğini beyan etmiş, konuyla ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - HENDEK

Olay Özeti: 12.02.2016 günü Müşteki S.Y. isimli şahıs Şüpheli H.T. isimli şahsın kendisine ait telefonu konuşmak için aldığını, daha sonra uzaklaşarak almış olduğu telefonunu geri getirmediğini, şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, konuyla ilgili tahkikata başlanmıştır.

SAKARYA - HENDEK

Olay Özeti: 02.02.2016 günü Mağdure Z.S.Y. isimli çocuğa annesi tarafından yanlışlıkla büyükler için verilmesi gereken şuruptan verilmesi neticesinde çocuk rahatsızlanmış, hastaneye götürülerek gerekli tedavisi yapılmış ve hakkında adli rapor düzenlenmiş, Mağdure'nin babası M.Y.'nin Müşteki olarak alınan ifadesinde olayla ilgili olarak davacı olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

SAKARYA - HENDEK

Olay Özeti: 09.02.2016 günü işçi olarak çalışan Müşteki E.T. isimli şahıs iş yerinde çekmiş olduğu metal borunun omzuna çarpması neticesinde hayati tehlike olmaksızın yaralanmış ve alınan ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2016, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184