Hendek genelinde Polis ve Jandarma ekiplerince eş zamanlı olarak yürütülen Huzur Uygulamaları kapsamında yapılan denetimlerde Jandarma bölgesinde 566 kişi sorgulanmış 267 araç kontrol edilmiştir.

Jandarma denetimleri
6 araca toplam 52.126 TL trafik para cezası uygulanmış, 4 araç trafikten men edildiği öğrenilirken, 1 şahsın 2.20 promil alkollü araç kullandığı tespit edildiği ve bir başka şahsın ise üst aramasında 2 gr metanfetamin ele geçirildiği ve gerekli adli işlemlere ivedilikle başlandığı öğrenildi.

Polis denetimleri
Polis bölgesinde 12 umuma açık işyeri ve 140 aracın denetlendiği ve 528 kişinin sorgulandığı öğrenilirken, denetimler sonucunda 2 yoklama kaçağı şahıs yakalanmış, 3 araç sürücüsüne toplam 40.514 TL trafik para cezası uygulanmış, 1 araç trafikten men edildiği, 25.380 kaçak makaron ile 3,5 gram esrar olduğu değerlendirilen madde ele geçirildiği ve adli işlemlere başlandığı öğrenildi.
Emniyet ve Jandarma ekiplerince İlçemizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.






Devlete para lazım