Fast Food Hırsızları Hendek Emniyetinden Kaçamadı

Çatıdan işyerine giren hırsızlar Hendek Emniyetinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Fast Food Hırsızları Hendek Emniyetinden Kaçamadı

Hendek’te 4 katlı işyerine çatı katından girerek nakit para ve elektronik eşya çalan hırsızlar Hendek Emniyetinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, 2 Temmuz’da gece saatlerinde Hendek Şehit Ali Gaffar Okkan Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren 4 katlı fakat food hizmeti veren işyerine yüzleri maskeli 2 şahıs tarafından çatı katından tırmanılarak girildiği ve yaklaşık 11.500 TL nakit para ile yaklaşık 40.000 TL değerinde elektronik malzeme çalındığı öğrenildi.

Mobese görüntüleri yakalattı

Hırsızlık olayı sonrası Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 30’dan fazla güvenlik kamerası ve mobese görüntülerini incelenirlen, yapılan çalışmalar sonucu olay şüphelilerinin H.Ö. ve M.A. isimli şahıslar olduğu tespit edilirken, tespit edilen 2 şahsın yakalanarak gözaltına alındığı ve şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda hırsızlık suçuna konu bir miktar nakit para ve elektronik malzemelerin bir kısmı ele geçirildiği öğrenildi.

Tutuklanarak cezaevine gönderildiler

Gözaltına alınan şahısların ifadelerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Cezaevine teslim edildiği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184