GÜVEN TİMLERİ SOKAK SATICILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Araştırma ekipleri ilçe merkezinde yaptıkları uygulama ve devriyelerde uyuşturucu madde satan sokak satıcılarına göz açtırmayarak uyuşturucu madde ele geçirdi.

GÜVEN TİMLERİ SOKAK SATICILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR


15.10.2015 günü asayiş ekipleri ilçe merkezinde durumundan şüphelendikleri M.U.T isimli şahsı yakın takibe aldı. Sokak satıcısı takip edildiğini anlayınca Dereboğazı mahallesinde ara sokaklara kaçtı. Ekiplerin dikkatli takibi sonucunda sokak satıcısı kıskıvrak yakalandı. Ekiplerin  M.T.U’ nun üzerinde yaptıkları aramada satışa hazır 30 gram uyuşturucu madde ele geçirdi.

Polis her akşam uygulama ve denetleme yapıyor

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşlarımızın huzur ve güveninin sağlanması adına her gece uygulama ve denetlemeler yapıyor. 14.10.2015 günü çevre yolu üzerinde yaptıkları uygulamada 54 KU …. plakalı araç durduruldu. Ekipler, araç içerisinde ki şahıslardan şüphelenmesi üzerine aşağı indirildiler. Ekipler araç içerisinde ki E.K ve R.K’ nın üst aramalarında 40 gram uyuşturucu madde yakaladı.
Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçundan işlemleri yapılmak üzere polis merkezine getirildiler.

Emniyet yetkilileri, vatandaşlarımızın huzur ve güveninin sağlanması için çalışmalarının aralıksız devam edeceğini, suç ve suçlularla mücadele de daha etkin olabilmek için vatandaşlarımızın bu gibi durumlarda 155 polis merkezini armalarını ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 11:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hendekli Vatandaş
Hendekli Vatandaş - 9 yıl Önce

Bu haberlerde bu satıcı kişilerin resimlerini yayınlarsanız herkes o kişileri tanır, ve ona göre tedbirini alır, ihbarını yapar, ve bu suçlu kişiler içinde caydırıcı olur...

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184