Hendek Jandarması Tır Hırsızlarını Yakaladı

Hendek’te park halindeki Tır’dan benzin akü çalan şüpheliler yakalandı.

Hendek Jandarması Tır Hırsızlarını Yakaladı

Hendek’te park halinde bulunan bir tır’dan 60 litre benzin ve 2 adet akü çalan şüpheliler Hendek Jandarma ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, Hendek Çamlıca Mahallesinde meydana gelen olayda H.B. isimli şansın ikameti önünde bulunan tırdan 2 adet Akü ve 60 litre benzin çalındığı ihbarı üzerine Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekiplerince inceleme başlatıldı.

Güvenlik kamera ve çevrede yapılan incelemeler neticesinde şüpheliler ve kaçtıkları aracın plakası tespit edilirken yapılan titiz çalışmalar sonucunda 2 şüpheli şahıs tespit edildi. Hırsızlık şüphelisi olan F.B. ve İ.S. isimli şahısların yapılan kontrollerinde daha önce Arifiye Hanlı Artvin Sanayi Sitesi ve Erenler İlçelerinde de hırsızlık olaylarına karıştıkları ve toplamda 3 adet akü çaldıkları da belirlenirken, Jandarma ekiplerince yapılan titiz çalışmalar sonucunda şüpheliler Akyazı Altındere Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Hırsızlık şüphelisi olan F.B. ve İ.S. isimli şahıslar işlemleri sonrasında çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 adet akü ise H.B. isimli vatandaşa teslim edildiği öğrenildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
H .a taş
H .a taş - 2 yıl Önce

Tır benzinlemi çalışıyor ?

Ömer boyukısa
Ömer boyukısa - 2 yıl Önce

Hırsızın yüzü neden gösderilmiyo utanır diyemi hırsızın ismi uk mk diye yazıyorsuzuz nereden bileyim uk kim isim veremiyorsanız haberinde vermeyin Ömer Boyukısa öneri hırsızlıkla caydırıcı olabilir.

Admin
Admin @Ömer boyukısa - 2 yıl Önce

Ömer bey merhaba, bu gibi Asayiş Haberlerinde şüpheli veya suçlu olması kişilerin yüzlerinin net olarak gösterilmesini gerektirmiyor. Bizler kanun ve kurallara göre hareket etmemiz gerektiği için bu gibi durumlarda yüzleri bulanıklaştırmak ve isimleri kodlamak durumundayız. Aksi takdirde ileride yasal yaptırımlara maruz kalabiliyoruz. Bu gibi durumlarda sizler öğrenmek isterseniz ilgili kurumlardan bilgi talep edebilirsiniz...

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184