HENDEK POLİSİNDEN KAÇIŞ YOK

Hendek ilce emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler Sakarya uygulama ekibinden kaçan sahislari organize sanayi bölgesinde kovalamaca sonucu yakaladı. Şahıslarda ve arabada yapılan aramada 50 gr uyuşturucu madde ele geçirildi.

HENDEK POLİSİNDEN KAÇIŞ YOK


Dün aksam Sakarya il emniyet müdürlüğüne bagli ekipler yol uygulaması yaptı. Şüpheli gördükleri 54 KP ... plakalı aracı durdurmak istesi ama şahıslar polisin dur ihtarına uymayarak Hendek  ilçemiz istikametine doğru kaçtı.

Hendek Polisi Yakalar

Sakarya il merkezinin verdiği bilgiler doğrultusunda emniyet müdürlüğüne bagli ekipler organize sanayi ışıkların a pusu attı. Kırmızı ışıkta sivil polisleri gören şahıslar kırmızı ışığa da uymayarak kaçmaya başladı.

Uzun bir kovalamaca sonucu kaçamayacağını anlayan şahıslar durmak zorunda kaldılar. Şahısları araçtan indiren polisler araç sürücüsü S.A ve araç içerisinde 50 gr uyuturcu madde ele geçirildi.

Şahsın yapılan alkol testinde yüksek derecede promil tespit edildi. Araç sürücüsü S.A ve yanındaki H.K-M.Y isleri yapılmak uzer3 polis merkezine götürüldüler.

Şahıslara trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek ve uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmaktan işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldılar.

Emniyet yetkilileri, suç ve suçlularla mücadelede gece gündüz mücadele verdiklerini ve her zamanda mücadele vereceklerini ifade ettiler. "Gözümüz olun huzurunuz olalım "sloganı çerçevesi n de suçlularla daha etkin bir şekilde mücadele edebilmek için vatandaşların bu gibi durumlarda WhatsApp ihbar hattına (05051785554) ve 155 polis ihbar hattına bilgi vermelerini istediler.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 17:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184