HENDEK POLİSİNDEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü hafta sonu yaptığı operasyonlarla bin kişiyi uyuşturucudan zehirlenmekten kurtardı.

HENDEK POLİSİNDEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK


Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve soruşturma Büro Amirliği Ekipleri bir süredir sürdürdükleri istihbarat çalışmaları sonucu hafta sonu yaptıkları operasyonlarla uyuşturucu satıcılarına büyük darbe vurdu.

Hafta sonu yapılan operasyonlar sonucu 1002 (Bin iki ) adet uyuşturucu hap, 16 gram Esrar, 2 gram Eroin ele geçirildi. Konu ile ilgili bir kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Polisten Film Gibi Operasyon

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler yaptığı istihbarat sonucu uyuşturucu tacirlerinin ilçemizde uyuşturucu hap satacakları bilgisine ulaştı.

İzmir’den Hendek ilçesine gelen 35 DC …. Ve 34 LV …. Plakalı iki aracı D 100 Karayolu Rasimpaşa Bulvarı trafik ışıklarında beklemeye başladı. Trafiği tek yönlü kapatan ekipler iki aracın geldiğini görünce dur ihtarında bulundu. Dur ihtarına uymayan iki aracı kısa sürede kıskıvrak ele geçirdi. Polis yaptığı ilk aramada Otomobilin arka koltuğunda sırt çantası içerisindeki uyuşturucu hapları görmesi üzerine şaşkına döndü.
Olay yerinde ilk aramayı gerçekleştiren Polis operasyon sonucu ele geçirdiği iki aracı sürücüleri C.S ve H.İ ve araç içerisinde bulunan iki bayan L.B ve Z.E İlçe Emniyet müdürlüğüne getirdi. Detaylı aramanın ardından 4 kişi gözaltına alındı.

Polisteki ifadelerinin ardından H.İ. isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu operasyonu sonucu İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçemizde 1000 kişiyi uyuşturucu tuzağına düşmekten kurtararak büyük bir başarıya imza attı.

Uyuşturucu Kullanan Şahıs Hastanede Yakayı Ele Verdi


İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri yaptığı istihbarat çalışmaları sonucu uyuşturucu bağımlısı  bir şahsın kardeşi tarafından  hastaneye getirildiği bilgisine ulaştı. Hastaneye giden ekipler şahsın hastanede kardeşiyle birlikte olduğunu gördüler. Şahısların kullandığı 02 ZA …. Plakalı araçta yaptığı arama sonucu 2 uyuşturucu hap, 16 gr esrar ve 2 gr eroin ele geçirdi. Konuyla ilgili abi kardeş poliste verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldılar.
Emniyet yetkilileri, suç ve suçlularla mücadelede kararlı olduklarını ve operasyonların aralıksız süreceğini beyan ederek, coğrafi konumu itibariyle de önemli bir konumda olan  ilçemize uzaktan ve yakından gelip vatandaşlarımızın sağlığını, huzurunu ve refahını bozmak isteyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacaklarını ifade ettiler.


Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2016, 16:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184