HENDEK POLİSİNDEN WHATSAPP İHBAR HATTI

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü, Hendek Polisi WhatsApp İhbar hattı oluşturdu.

HENDEK POLİSİNDEN WHATSAPP İHBAR HATTI



Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü, “Gözümüz olun huzurunuz olalım” projesi kapsamında vatandaşların kolay bir şeklide istek ve şikâyetlerini ulaştırmaları için 155 Polis İmdat hattının yanı sıra Hendek Polisi WhatsApp İhbar hattı oluşturdu.


Hendek Emniyetinden yapılan açıklamada, akıllı telefon ve WhatsApp uygulaması kullanan herkes, suç niteliği taşıdığını düşündüğü ihbarı, fotoğrafı veya görüntüyü anında İlçe Emniyet Müdürüne ulaştırabilecek. Ulaştırılan her ihbar, fotoğraf veya videolar kısa sürede emniyet yetkililerince değerlendirmeye alınarak değerlendirme sonrasında ise suç niteliği bulunan konularda en hızlı şekilde Cumhuriyet Savcılarının talimatları doğrultusunda işlem başlatılacaktır ifadelerine yer verildi.


Hendek Polisi Whatsapp İhbar Hattı 0505 178 55 54


Emniyet yetkilileri, suç ve suçlularla mücadelede daha etkin olabilmek ve vatandaşların her zaman ve her yerde emniyet birimlerine ulaşabilmesi için 155 Polis WhatsApp İhbar hattı oluşturduklarını ifade ederek 0505 178 5554 nolu WhatsApp İhbar Hattı telefonunun sadece İlçe Emniyet Müdüründe bulunacağını, ihbarların doğrudan İlçe Emniyet Müdürüne iletilebileceğini dile getirdi.


İlçe Emniyet yetkilileri, vatandaşların WhatsApp İhbar Hattına sadece suç ihbarları değil ekip ve devriyelerin faaliyetleri iletmelerini ve emniyet hizmetlerinin daha etkin ve verimli yapılabilmesi amacıyla istek, dilek ve şikâyetlerini de bildirmelerini istedi.


Yetkililer, vatandaşların suç niteliği taşıdığını düşündüğü uyuşturucu ile mücadele, trafik kuralları ihlalleri, hırsızlık, cinsel istismar, FETÖ/PDY ve PKK Terör Örgütü ile ilgili konularda şikâyette bulunabileceklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2016, 17:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sudenaz üzgü
Sudenaz üzgü - 10 ay Önce

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184