Hendekli Aileden 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Kocaeli’de meydana gelen kazada Hendekli Aileden 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Hendekli Aileden 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Hendekli Ailenin bulunduğu otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Kocaeli Çayırova D-100 Karayolu Ankara istikametinde meydana gelen olayda, 41 UH… plakalı  S.M (64) idaresindeki otomobil, Darıca-Bayramoğlu yol ayrımında kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

Anne ve Oğlu öldü, Baba yaralı

Kaza sonrası olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk kontrollerde aslen Hendekli olduğu öğrenilen Anne Ayşe Malkoç (66) ile Oğlu Fatih Malkoç'un (26) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, araç sürücüsü S.M’un yaralandığı ve olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Hastane dönüşü acı haber

Kaza ile ilgili ortaya çıkan detaylarda kazada yaşamını yitiren Ayşe Malkoç'un bugün doğum günü olduğu öğrenilirken Oğlu Fatih Malkoç'un ise kanser olduğu ve hastaneden döndükleri belirtildi.

Hendek’te defnedilecekler

Kazada hayatını kaybeden Anne ve Oğlu için yarın Hendek’te İkindi Namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Hacıkışla Aşşağı Mahalle Aile kabristanlığına toprağa verilecekleri öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2023, 21:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184