HENDEK’TE BU OLAYLAR OLDU

Hendek'te Meydana Gelen Asayiş Olayları.

HENDEK’TE BU OLAYLAR OLDU
 


SAKARYA - HENDEK

Olay Özeti : 29.01.2016 günü Saat:02.00 sıralarında Polis Merkezine gelen A. A. isimli şahıs, ikametine gelerek kendisinin rahatsız eden M. A.'dan şikayetçi olmuş, şüpheli M. A. ikamete konuşmak için gittiğini, kimseye rahatsızlık vermediğini, suçlamaları kabul etmediğini beyan etmiş, hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

SAKARYA - HENDEK

Olay Özeti: 28.12.2015 günü mağdure E.G.A. isimli şahıs evde bulunan ilaçlardan içme şüphesi ile tedavi için getirildiği hastanede hakkında adli rapor düzenlenmiş, Müşteki kimseden davacı olmadığını beyan etmiştir.

SAKARYA - HENDEK

Olay Özeti: 31.12.2015 günü mağdure Ö.B. Ö. isimli çocuk evde bulanan ilaç kutusunun yanında olması nedeni ile içmiş olabileceği düşüncesi ile hakkında adli rapor düzenlenmiş, Müşteki kimseden davacı olmadığını beyan etmiştir.

 

SAKARYA - HENDEK -

Olay Özeti: 29.01.2016 günü Polis Merkezine müracaat eden yabancı uyruklu N. G., pasaportunu 2 ay kadar önce Hendek ilçesinde kayıp ettiğini ve bulamadığını, konu ile ilgili olarak kimseden davacı olmadığını beyan etmiştir.

SAKARYA - HENDEK

Olay Özeti: 29.01.2016 günü saat: 11.20 sıralarında Akova mah. İnci petrol karşısında meydana gelen trafik kazasında şüpheli M.K. isimli şahıs sevk ve idaresinde bulunan 54 K**sayılı kamyonla aynı kamyonda H.i A. ile birlikte Sakarya yönüne doğru seyir halinde iken , Hendek istikametine doğru 54 Z** plaka sayılı araçla seyir halinde olan Ü. A. K. isimli şahıs kavşaktan Sakarya yönüne geçeceği sırada 54 K.** plaka sayılı kamyonla çarpışması neticesinde 54 Z** plaka sayılı araç sürücüsü Ü. A. K. araç içinde EX olmuş. H. A. olaydan sonra Sakarya iline sevk olduğundan ifadesi alınamamıştır. Konu ile ilgili olarak C. Savcısına bilgi verilmiş ve tahkikata başlanmıştır.

SAKARYA - HENDEK

Olay Özeti: 26.01.2016 günü Müşteki M.A. tedavi için aldığı ilaçlardan içtiğini ve ateş titreme şikayetiyle hastaneye gittiğini, tedavisinin yapıldığını, konuyla ilgili davacı ve şikayetçi olmadığını beyanla ifade vermiş, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanmıştır.

SAKARYA - HENDEK

Olay Özeti: 30.01.2016 günü Polis Merkezine müracaat eden Müşteki B.K. isimli şahıs Şüpheli A.B.'ın iş yerine gelerek kendisini tehdit ettiğini, eliyle masaya vurduğunu, şahısla arasında daha öncesine dayalı bir sorun olmadığını şahıstan davacı şikayetçi olduğunu beyan etmiş, A.B beyanında B.K. ın iş yerine gittiğini, ancak tehdit etmediğini beyan etmiş; konu ile tahkikata başlanmıştır.

SAKARYA - HENDEK

Olay Özeti : 31.01.2016 günü saat:10.45 sıralarında müracaat eden Müşteki A.A. halen resmi nikahlı evli olduğu eşi K.A'nın 02.01.2016 günü saat: 19.00 sıralarında evden ayrıldığını ve bir daha geri gelmediğini, eşinin daha önceden de evden ayrıldığını beyan etmiş, konu hakkında tahkikata başlanmıştır.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184