Hendek’te Kaza 2 Ölü 4 Yaralı

Tem Otoyolu Hendek geçişinde meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Hendek’te Kaza 2 Ölü 4 Yaralı

Tem Otoyolu Hendek geçişi Ankara istikametinde meydana gelen kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Tır karşı şeride geçti

Edinilen bilgilere göre, Hendek Tem Otoyolu İkbaliye mevkii İstanbul istikametinde ilerlemekte olan KG 080818 M yabancı plakalı Hüseyin Koyuncu idaresindeki deri yüklü tır direksiyon hakımiyetini kaybetmesi sonucu otoyolda karşı şeride geçerek Ankara istikametinde ilerlemekte olan 34 CGU… plakalı jeep ile çarpıştı.

2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Meydana gelen kaza sonrası yapılan ihbarlar ile olay yerine çok sayıda Ambulans ve İtfaiye ekibi sevk edilirken, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan kontroller sonucu tır sürücüsü Hüseyin Koyuncu’nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, jeep içerisinde bulunan T. Y, Y. Y, M. Asker ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Hendek Devlet Hastanesine ve Düzce Devlet Hastanesine kaldırıldığı, M. Asker’in yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği, Y. Yıldız’ın ise Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Kaza nedeniyle otoyol trafiği tamamen durma noktasına gelirken, trafik ve jandarma ekiplerince kontrollü olarak tek şeritten sağlandı.

Kazalı araçların ve yola savrulan deri parçalarının kaldırılma işlemi devam ederken, olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184