Hendek’te Milyonluk Araçlar Hurdaya Döndü

Hendek’te meydana gelen kazada piyasa değeri Milyonlarla ifade edilen araçlar hurdaya döndü.

Hendek’te Milyonluk Araçlar Hurdaya Döndü

Piyasa değerleri yaklaşık 20 milyonu bulan yabancı plakalı lüks araçlar Hendek’te kafa kafaya çarpıştı, kaza sonucu ağır yaralanma ve ölüm yaşanmaması yüreklere su serperken, hafif yaralamaların olduğu kazada her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Milyonlar hurdaya döndü

Edinilen bilgilere göre, Hendek Dikmen Grup yolu Sümbülü rampası mevkiinde meydana gelen kazada, yabancı plakalı olduğu öğrenilen ve piyasa değerleri milyonlar ile ifade edilen iki aracın hatalı sollama sonucu kafa kafaya çarpıştığı, kazanın şiddetiyle milyonluk spor otomobilin yoldan çıkarak şarampole yuvarlandığı, lüks jeep’in ise yol kenarındaki su kanalına savrulması sonucu araçlarda bulunan 4 kişinin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

Verilmiş sadakaları varmış

Kaza sonucu ağır yaralanma veya ölüm olmaması sevindirirken, sürücü ve yolcuların kazayı küçük sıyrıklarla atlatması verilmiş sadakaları varmış dedirtti.

Kaza sonucu bir süre kapanan Dikmen grup yolu trafiği Jandarma ekipleri tarafından tek şeritten kontrollü şekilde sağlanırken, kazalı araçların kaldırılmasının ardından trafik akışının normale döndüğü öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bekçibaşı
Bekçibaşı - 2 yıl Önce

Öncelikle geçmiş olsun. Türkiye de kurallara uymaya gelmemisler anlaşılan

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184