Hendek’te Uyuşturucu Operasyonu

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı'nın Hendek ilçesinde gerçekleştirmiş olduğu uyuşturucu operasyonunda 21 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

Hendek’te Uyuşturucu Operasyonu

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı KOM Şube Müdürlüğü, Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında 50 yaşındaki M.G. isimli şahsın adresine arama çalışması gerçekleştirdi.

Jandarma ekiplerince gerçekleştirilen aramalarda; 21 kilogram kubar esrar, 50 gram kenevir tohumu, 1 adet esrar öğütme aparatı ve 9 bin 700 Türk Lirası ele geçirildi. Şüpheli M.G. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Sakarya İl Jandarma Komutanlığı olarak suç ve suç unusurlarının her türlüsüyle mücadelemiz devam edecek olup, çocuklarımızın geleceğini karartan zehir tacirlerine karşı mücadelemize vatandaşlarımızın daha fazla katkı vermelerini bekliyoruz. Çocuklarımızı ve geleceğimizi uyuşturucu illetinden korumayı ancak el ele verirsek kurtarabiliriz. Her ihbar bizim çin değerlidir." ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Servetiyeli
Servetiyeli - 6 ay Önce

Hendek Servetiye köyunde eski bir tavuk çiftligini 5 yıllığına kiralayan İran'lılar burada birseyler üretiyorlar.Polis ve jandarma neden araştırmiyor.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184