Hendek’te Uyuşturucu Operasyonu

Sakarya İl Emniyet ve Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Hendek Köprübaşı Mahallesinde bir adrese Uyuşturucu Operasyonu düzenlendi.

Hendek’te Uyuşturucu Operasyonu


Sakarya İl Emniyet ve Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Hendek Köprübaşı Mahallesinde Uyuşturucu Madde Ticareti ve kullanımı ile mücadele kapsamında bir adrese yapılan operasyonda, 3. Kilogram yaş olarak hasat edilmiş Hint Keneviri, 2 Kilo 30 Gram Kurutulmuş Esrar Maddesi, 18 Kök kesilmiş Hint Keneviri kökü, Evin Bahçesinde Dikli 2 Adet Hint Keneviri, 1 Adet Ruhsatsız Tabanca 2 Adet Bu tabancaya Ait Mermi, 1 Adet Kurusıkı Tabanca ele geçirildi.

Olayla İlgili N.T. (59) M.T. (37) isimli şahıslar Uyuşturucu Madde Ticareti ve 6136 Kanuna Muhalefet Şuçlarından gözaltına alındı.

Emniyetteki İşlemlerin  ardından Mahkemeye çıkarılan K.T. (27) Ö.B. (34) N.B. (26) isimli şahıslara Uyuşturucu Madde kullanmak suçundan gerekli işlemler yapıldı. Olayla ilgili N.T. ve M.T. İsimli şahıslar ise Tutuklama talebiyle Mahkemeye sevk edildi.

Mahkeme tarafından M.T. isimli şahıs tutuklanarak Ferizli cezaevine gönderilirken, N.T. isimli şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2018, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184