Hendek’te Uyuşturucu Operasyonu

Hendek'te yapılan 12 ayrı uyuşturucu operasyonunda 9 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen 9 kişi tutuklandı.

Hendek’te Uyuşturucu Operasyonu


Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı uyuşturucu ile mücadelesini tüm kararlılıkla sürdürüyor. Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda zehir tacirlerine darbe vuruldu.

Hendek’te Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretini yapan şahıslara yönelik olarak Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince ortaklaşa yapılan çalışmalarda, M.E.A., R.G. ve S.Ş.'ye yönelik olarak yapılan operasyonlar kapsamında şüphelilerin uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edildi. Şüphelilerden toplamda 382 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, şüpheliler operasyon kapsamında çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Sakarya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Uyuşturucu Madde Ticareti

H.A.'ya yönelik olarak yapılan operasyonlar kapsamında şüphelinin uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edildi. Şüphelinin ikametinde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirilirken, şüpheli H.A. operasyon kapsamında çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Sakarya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

A.Ç. D.S., S.T. ve M.D.'ye yönelik olarak yapılan operasyonlar kapsamında şüphelilerin uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edildi. Şüphelilerden toplamda 454 gram uyuşturucu madde ve çok sayıda hap şeklinde uyuşturucu madde ele geçirildi ve dört şüpheli de operasyon kapsamında çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Sakarya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

12 Ayrı Operasyon

Bu kapsamda, Hendek’te 12 ayrı operasyon gerçekleştirildi, 9 şüpheli şahsa uyuşturucu madde ticareti suçundan işlem yapılarak tutuklandı. 32 şüpheli şahsa da kullanmak için uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı ve yapılan operasyonlar neticesinde 836 gram uyuşturucu madde ve çok sayıda hap şeklinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2020, 18:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184