Hırsızlar Enerji Nakil Kablolarına Dadandı

Hendek Jandarması ve JASAT ekiplerinden Kablo hırsızlarına geçit yok.

Hırsızlar Enerji Nakil Kablolarına Dadandı

Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında meydana gelen Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosu Hırsızlık olayları ile ilgili olarak Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu 1 kişinin yakalandığı ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Fotokapan hırsızların korkulu rüyası

Hendek Jandarması ve JASAT ekipleri, Hendek Süleymaniye Mahallesi’nde Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosu Hırsızlık olayları gerçekleşmesi üzerine şüpheli şahısların hırsızlığı tekrarlama ihtimali ile bölgeye Fotokapan cihazı yerleştirildiği ve  fotokapan cihazı incelendiğinde şüpheli bir şahsın 3 tekerlekli motosiklet ile olay yerine geldiği, yerde ve direkte asılı olan kabloları kestiği ve ormanlık alana götürdüğü tespit edilmesinin ardından şüpheli motosiklet ve şahsı yakalamak aracıyla hızla olay yerine intikal eden Jandarma ekipleri olay yerinden yaklaşık 600 metre ilerde şüpheli S.Ç. ve plakasız 3 tekerlekli motosikleti yakaladığı öğrenildi.

Motosiklet yediemin garajına çekildi

Yapılan aramalarda şüpheli şahsın üzerinde 1 adet kablo kesici makas bulunurken, hırsızlık olayında kullanılan motosikletin ise Yediemin garajına çekildiği öğrenildi.

Kablolar teslim edildi, şüpheli serbest bırakıldı

Yapılan aramalarda ele geçirilen 200 metre kablonun Telekom firması yetkililerine teslim edildiği öğrenilirken, S.Ç. isimli şahsın ifadesi alınmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından alınan ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184