HIRSIZLARA SUÇÜSTÜ

Hendek Polisi hırsızları suç üstü yakaladı.

HIRSIZLARA SUÇÜSTÜ


Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç önleme ve Soruşturma  Ekipleri Hendek’e hırsızlık amacıyla gelen şahısları ayrı ayrı adreslerde operasyon düzenleyerek yakaladı.

Edinilen bilgilere göre, 05.08.2016 günü Hendek Yenimahalle’de meydana gelen olayda Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç önleme ve Soruşturma ekipleri devriye görevi sırasında daha önce Ülkemizin değişik yerlerinde Hırsızlık yaptıkları tespit ettikleri şahısları fark eden ekipler hırsızları yakın takibe alarak hırsızların evlerin zillerine basıp evde kimselerin olup olmadığı kontrol ettikleri gördü.
Çevrede birkaç evin ziline bastıktan sonra ekipler olay yerinde Y.N., Ö.Y., N.F. ve O.Ö. isimli şahısları hırsızlık yapamadan kıskıvrak yakaladı.

Hendek Emniyetine getirilen hırsızlar sorguları yapıldığında Y.N. isimli hırsızın 3 ayrı sahte kimlik kullandığı tespit edilerek daha önce Bursa, Karaman ve Düzce illerinde hırsızlık kaydı bulunduğunu ve Y.N.’nin hakkında yakalama kararının olduğu öğrenilmesinin ardından Y.N. çıkarıldığı Mahkemece tutuklanarak cezaevinde gönderildi.

Emniyet yetkilileri, hiçbir vatandaşın hırsızlıkla ilgili mağdur olmaması için sabah akşam çalıştıklarını belirterek Suç ve suçlularla mücadelede daha etkin olabilmek için vatandaşların bu gibi durumlarda 155 Polis İmdat Hattı ve 0505 178 55 54 numaraları WhatsApp İhbar hattını aramalarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2016, 18:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet özen
Ahmet özen - 8 yıl Önce

ALLAH Yardımcınız olsun bu devirde canla başla halkımız için her tehlikeyi sirtlayarak görevini yapan güvenlik guclerimize çok teşekkür ederim. Hepinize saygılar sunuyorum.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184