Hırsızlık Çetesi Çökertildi

Hendek Jandarması tarafından çalıntı mallar ele geçirildi. Altı Kişi gözaltına alınırken iki kişi tutuklandı.

Hırsızlık Çetesi Çökertildi


Hendek-Sümbüllü, Karadere ve Gündoğan Mahallelerinde 2018 yılının Aralık ayında başlayan evden hırsızlık olaylarında çok sayıda Ağaç Kesme Motoru, Ot Kesme Motoru ve LCD Televizyon gibi değerli eşya hırsızlığı Jandarmaya ihbar edilmişti.

Hendek İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş timlerinin iki aylık titiz çalışmaları sonucunda RENT A CAR’dan araç kiralayarak hırsızlık olayında kullandıkları tespit edilen A.K., A.S., E.S., A.M.Ç., G.Ş., ve İ.Ö. isimli şüpheli şahıslar 15 Şubat 2019 tarihinde yakalanmıştır.

Yakalanan şahısların yapılan sorgularında çalıntı eşyaları LETGO isimli sosyal medya sitesinden sattıklarını itiraf etmeleri sonucu, çalıntı eşyaları satın alan şahıslara ulaşılarak, çalıntı mallar Jandarma tarafından muhafaza altına alındı.

Yapılan derinleme tahkikat sonucu on ayrı hırsızlık olay aydınlatılmış oldu.

Çalıntı eşyaları satın alanlar A.K. isimli şüpheliyi teşhis etmiştir.

Jandarmadaki işlemlerin ardından 16 Şubat 2019 tarihinde mevcutlu olarak adliyeye çıkarılan altı şüpheliden A.K ve E.S. isimli şahıslar mahkeme tarafından tutuklanarak Ferizli L Tipi Cezaevine gönderilmiş, diğer dört şüphelinin adliyedeki işlemleri devam ediyor.


Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2019, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184