Jandarmadan Hendek’te kaçakçılık operasyonu

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ve Hendek İlçe J.K.lığı ekiplerince Jandarma Sorumluluk bölgesinde kaçak ürün operasyonu yapıldı.

Jandarmadan Hendek’te kaçakçılık operasyonu

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ve Hendek İlçe J.K.lığı ekiplerince Jandarma Sorumluluk bölgesinde ikamet eden (2) şahsın ev ve işyerlerinde Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde 27 Şubat 2024 tarihlerinde yapılan aramalar sonucunda çok sayıda kaçak ürün geçirilirken, 2 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Sakarya İl Jandarma ekipleri tarafından kaçakçılara yönelik yürütülen operasyonlar başarılı bir şekilde devam ediyor. Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde ; İl ve Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 2 şahsın ev ve iş yerlerine operasyon düzenlendi.

27 Şubat2024tarihlerinde yapılan aramalar sonucunda (3.820) Adet Dolu Makaron, (9.100) Adet Boş Makaron, (59) Adet Elektronik Sigara, (35) Adet Elektronik Sigara Likiti, (10) Adet Elektronik Sigara Yedek Parça ve Aparatları, (154) Paket Çeşitli Markalarda Parça Bandrolsüz Sigara, (20) Adet Nargile Tütünü, (235) Paket Bandrolsüz Puro Sigara, (10) Kğ. Kıyılmış Tütün, (259) Paket Sigara Sarma Kağıdı,ele geçirildi.

Operasyonda (2) şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184