Jandarma’dan Uyuşturucuya Geçit Yok

Hendek Jandarması iki ayrı adreste toplamda 755gr uyuşturucu ele geçirdi.

Jandarma’dan Uyuşturucuya Geçit Yok

Uyuşturucu kullanımı ve satımı konusunda duyumları değerlendiren Hendek Jandarması iki ayrı adreste toplam 755gr uyuşturucu madde ele geçirdi.

Şeyhler Mahallesinde 375gr

Hendek Şeyhler Mahallesinde uyuşturucu madde kullanımı ve satımı yönünde duyum alan Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sivil olarak bölgeye giderek yaptığı araştırmalarda ormanlık alanda 2 erkek şahsı tespit etti. Yapılan kontrollerde isimlerinin H.U. ve A.Z. olduğu öğrenilen şahısların kaba üst aramasında 2 ayrı şeffaf poşet içinde 375 gr kubar esrar olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kargalıhanbaba Mahallesinde 380gr

Hendek Kargalıhanbaba Mahallesinde ikamet eden Y.U. ve M.C.U. isimli şahısların uyuşturucu madde kullandıkları duyumu alınması üzerine Hendek Nöbetçi Savcılığı talimatıyla uyuşturucu madde bulmak maksadıyla ev araması yapılaması kararı ile Y.U. ve M.C.U isimli şahıslara ait evde arama yapıldığı ve söz konusu ikamette şahıslara ait ayrı ayrı 4 adet gazete kağıdının içine sarılmış 380 gr kubar esrar olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Tahkikat başlatıldı

Jandarma tarafından yapılan çalışmalar sonucunda ele geçirilen malzemeler Savcılık talimatı ile muhafaza altına alınırken, Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak olayı ile ilgili olarak Hendek Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına bilgi verilerek adli tahkikata başlanıldığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2020, 19:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184