ÖĞRENCİLERE UYUŞTURUCU SATMAYA ÇALIŞIYORDU TUTUKLANDILAR

Öğrencilere uyuşturucu uyuşturucu satmaya çalışan G:K - M.E. A tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÖĞRENCİLERE UYUŞTURUCU SATMAYA ÇALIŞIYORDU TUTUKLANDILAR


Hendek'te daha önce okul çevresinde uyuşturucu satan şahıslara karşı yapılan çalışmalar neticesinde araç ile dolaşarak öğrencilere uyuşturucu satmaya çalıştığı tespit edilen G.K.(27) adlı kişi ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan kovalamaca sonrasında yakalanarak gözaltına alındı.

Şahsın üzerinde yapılan aramada 5 ayrı paket halinde toplam 11 gr. Esrar ve 1 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş ve şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Ayrıca 19.02.2018 tarihinde hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti” suçundan  işlem yapılan 18.01.1990 Hendek doğumlu M.E. A isimli şahıs yürütülen soruşturma neticesinde  yeni deliller elde edilmesi nedeniyle cumhuriyet savcısının talimatı ile 21.03.2018 günü yakalanmış çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış cezaevine teslim edilmiştir.

20.03.2018 günü saat 17:30 sıralarında ilçe emniyet müdürlüğümüz ekiplerince idaremiz Başpınar  mahallesi  Zeki CÖMERT parkı civarında umuma açık yerlere yapılan rutin kontrolde yapılan  uyap-gbt sorgusunda 02.10.1987 hendek doğumlu T.B isimli şahsın Sapanca ilamat ve infaz bürosunca “Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak ,kabul etmek bulundurmak ve kullanmak “ suçundan aranması olduğu tespit edilmiş şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 10:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayşe
Ayşe - 6 yıl Önce

vay şerefsiz geberticeksin böylelerini allah'ım çoluk çocuğumuzu böylelerinden koru şu mübarek günde.

Umut
Umut - 6 yıl Önce

yüzünü neden göstermiyorsunuz bir haber yapıyorsanız arkasında durun lütfen çocuklarımızı koruyalım

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184