Okul Hırsızları Yakalandı

Hendek’te Okullardan elektronik cihaz çalan 2 kişi tutuklandı.

Okul Hırsızları Yakalandı

Hendek’te bir çok Okul’dan Bilgisayar ve Elektronik cihaz çalan 2 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, Mart ve Nisan aylarında Hendek Çamlıca Ortaokulu, Yeşilvadi İlkokulu, Akova İlkokulu, Uzuncaorman Murat Nişancı İlkokulu, Yeşilyurt İlkokulu, Adapazarı Budaklar İlköğretim Okuluve Hendek Belediyesine ait Yeniköy Mahallesinde bulunan Gasilhane’den bilgisayarlar ve elektronik eşyaların hırsızlar tarafından çalınması üzerine Sakarya İl Jandarma Komutanlığı JASAT Dedektiflerince yapılan araştırmalar sonucu hırsızlık olaylarını gerçekleştiren iki şüphelinin tespit edilmesi sonrası şahıslar JASAT dedektifleri tarafından takibe alındı.

Satarken yakalandılar

Şahısların çaldıkları bilgisayar ve elektronik malzemeleri sattıklarının tespit edilmesinin ardından Jasat Timlerince ve Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte yapılan operasyonda iki şüpheli şahıs yakalanırken, yapılan aramalarda çalınan çok sayıda televizyon, bilgisayar ve elektronik eşya ele geçirildiği ve ele geçirilen malzemelerin Okul müdürlüklerine teslim edildiği öğrenildi.

2 kişi tutuklandı

Jandarma ekiplerince yakalanan şüpheliler R.D. ve H.K. ifadelerinin ardından çıkarıldıkları Hendek Cumhuriyet Savcılığınca tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184