POLİS TERS YÖNDE CEZA YAĞDIRDI

Hendek İlçesi Beş Tepeler Caddesinin tek yöne kapatıldığı zamandan beri bir ay geçmesine rağmen sürücüler tek yön kuralına uymadı ve trafik polisleri dün 50 araca ters ynden işlem yaptı. Emniyet yetkilileri sürücülerin alışması ve öğrenmesi için bir ay ceza kesmedi.

POLİS TERS YÖNDE CEZA YAĞDIRDI


Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri dün Beştepeler caddesinde ters yön uygulaması yaptı.  Yapılan ters yön uygulamasında toplam da 50 sürücüye işlem yaparak 5000 tl para cezası yağdırdı. Ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan WhatsApp İhbar hattına vatandaşların ters yön ihlali yapan sürücüleri fotoğraflayıp gönderdikleri ve bu sürücülere ceza kesildiği öğrenildi.

Emniyet yetkilileri, trafik kurallarına uymak her vatandaşın vatandaşlık görevi olduğunu ifade ettiler. Ters yön kuralına herkesin uyması gerektiğini ifade eden yetkililer hiçbir kimsenin trafikte başkasının hakkına geçmesine müsaade etmeyeceklerini belirttiler. Yetkililer,  İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan WhatsApp İhbar hattına (05051785554)  vatandaşların ters yön ihlali yapan sürücüleri fotoğraflayıp ihbar hattına göndermelerini istediler.


Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2016, 23:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184