POLİSE TATLI TEŞEKKÜR

Hendek Polis'ine binlerce teşekkür.

POLİSE TATLI TEŞEKKÜR


Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin İstanbul'da Telefon dolandırıcılarına yönelik yaptığı başarılı operasyon sonucunda mağdur olan A.Ş. isimli bayan çocuklarıyla İlçe Emniyetine giderek Polislere baklava dağıtıp teşekkür etti.

Geçen hafta telefon dolandırıcıları İlçemizde A.Ş. isimli kadını arayarak elindeki bütün paraları ve altınları alarak kayıplara karışmış, Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğne bağlı ekipler ise İstanbul'da başarılı operasyonla Telefon dolandırıcılarını yakalayarak cezaevine göndermişlerdi.

Mağdur olan A.Ş. yapılan operasyon neticesinde Polislere teşekkür etmek için baklava ile Emniyet Müdürlüğü makamını ziyaret ederek operasyona katılan bütün Polislere tek tek teşekkür etti.
A.Ş. Hendek Emniyet Müdürü İsmail Baş'a, sizlerle birlikte Devletin var olduğunu gördüm ve hissettim. Sizlere ne kadar Teşekkür etsem azdır. Telefon Dolandırıcıları benim psikolojimi bozdular ama Hendek Polisinin yaptığı operasyonla yakalandıklarını duyunca göz yaşlarıma hakim olamadım. Moralim yerine geldi. Bende çam sakızı çoban armağanı diyerek tatlı getirdim diye konuştu.

Hendek Emniyet Müdürü İsmail Baş, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğu dile getirerek yapılan hizmetlerde karşılık beklemediklerini, vazifelerinin vatandaşa hizmet olduğunu ifade etti.

Baş, sizden isteğimiz çevrenize, Ailenize ve yakınlarınıza Polisin, Askerin, Savcının hiç bir Vatandaştan para istemeyeceğini duyurmanızdır diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2016, 19:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184