SOYAMADAN YAKALANDILAR

Hendek ilçe Emniyet Müdürlüğüne Güven Timleri halkımızın huzur ve güvenini sağlamaya devam ediyor. Hırsızlık yapmak amacıyla ilçemize gelen üç bayanı gözaltına aldı. Bir kişi tutuklandı.

SOYAMADAN YAKALANDILAR


İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güven Timleri normal görevlerini ifa ederken ilçemiz Yeni Mahalle Servetiye caddesi üzerinde şüpheli üç kadının kapı zillerine basıp apartmanlara girdiklerini fark edip bir süre şahısları izleyerek şahısları yakın takibe aldı.

Takip edildiklerini anlayarak kaçmaya başlayan şahısların daha fazla kaçmasına fırsat vermeyen ekipler şahısları olay yerinde göz altına aldı.

Sorgularının yapılması için Emniyet Müdürlüğüne getirilen şahıslardan S.G’nin daha önceden hırsızlıktan kaydının olduğu ve yakalanmasının olduğu ortaya çıktı. Adli mercilere çıkarılan S.G tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahıslardan D.G nin İzmit Polisi tarafından arandığının tespit edilmesi üzerine şahıs İzmit Polisine teslim edildi. D.B. ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Emniyet yetkilileri, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için yürütülen çalışmalara kararla devam edileceğini belirttiler. Ayrıca emniyet yetkilileri, suç ve suçlularla mücadele de daha etkin olabilmek için vatandaşlarımızın bu gibi konularda 155 Polis Merkezini aramalarını ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2015, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184