Tır Dorsesi Alevlere Teslim Oldu

Hendek Parkshop tesislerinde park halindeki tır dorsesi çıkan yangın sonucu küle döndü.

Hendek Parkshop dinlenme tesislerinde park halindeki tır dorsesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, yangın sonucu dorse ve taşınan malzemeler kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgilere göre 34 UE… plakalı M.T. iadesindeki tır sürücüsü TEM Otoyolu Hendek Parkshop Dünlenme Tesisleri Ankara istikametinde aracını park ederek ihtiyaç molası verdi.

Bir süre sonra park halindeki tır dorsesinden dumanlar yükseldiğini gören diğer sürücüler itfaiye ekiplerine haber verirken çevrede bulunan yangın tüpleri ile yangına müdahale ederken yangın bir anda büyüyerek tüm dorseyi sardı.

Alevlerin tamamen sardığı dorse olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, alevlere teslim olan dorsede çocuk bezi olduğu belirlendi ve iş makinesi aracılığı ile soğutma çalışmalarının ardından yangın tamamen söndürüldü.

Döndüğünde alevlerle karşılaştı

Dorsede çıkan yangının nasıl çıktığını anlamadığını belirten sürücü M.T. ihtiyaç molası vermiştim, bir süre sonra döndüğümde dorseyi alevlerin sardığını gördüm. Vatandaşlar bir yandan müdahale etmeye çalışıyordu o esnada tır ile dorseyi ayırdık ve kafa kısmını bölgeden uzaklaştırıp kurtardık. Yangın nasıl çıktı bilmiyorum ama verilmiş sadakamız varmış diye konuştu.

Yangın sonucu dorse ve içerisindeki yüzlerce paket çocuk bezi kullanılamaz hale gelirken yangın ile ilgili inceleme başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2023, 22:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184