UYUŞTURUCU TACİRLERİ YAKALANDI

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Cumhuriyet Meydanında devriye görevini ifa ederken daha önce aranan uyuşturucu tacirini kovalayarak yakaladı.

UYUŞTURUCU TACİRLERİ YAKALANDI


Emniyet yetkililerinden alınan bilgilere göre olay Çarşı merkezinde yaşandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Karakol ekibi İlçemiz Başpınar Mahallesinde devriye görevine çıkan ekipler, önceden de takip edilen S.A (29) isimli şahsı çarşı merkezinde gördüler. Polisin kendisine yaklaştığını gören S.A. ara sokaklara doğru koşmaya başladı. Takibi bırakmayan ekipler şahsın kaldırım kenarına poşet attığını fark ettiler. Kovalama sonucunda kıskavrak yakalanan S.A üst araması yapıldıktan sonra polis arabasına bindirildi.
Daha sonra kaldırıma atılan poşete bakan ekipler, satışa hazır fişek haline  getirilmiş 15 adet  esrar maddesi ve naylon poşete 103 gr toz esrar ele geçirdi. Şahsın alınan ifadesinde uyuşturucu maddeyi U.D isimli şahıstan aldığını ifade etti. U.D nin evine arama kararı çıkarıldıktan sonra şahsın evine giden ekipler, yaptıkları ev aramasında 9 gr satışa hazır esrar maddesi ve esrar maddesi içmede kullanılan düzenek  ele geçirildi.
Şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardında bugun savcılığa sevk edildiler. Savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan S.A ve U.D mahkemece serbest bırakıldı.
Emniyet yetkilileri, suç ve suçlularla mücadelede etkin olabilmek vatandaşların emniyet birimlerine yardımcı olmaları ifade ettiler. Yetkililer ayrıca Uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlı olacaklarını ve operasyonların devam edeceğini belirttiler.


Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2016, 17:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Recep becit
Recep becit - 8 yıl Önce

Arkadaş anlamıyorum yakalanıp sonra birakiliyorsana o zaman bu bir tehdittir. Yakalandığı tekin içeri yatsın bir 5.6yil akillansin

Davut Törün
Davut Törün - 8 yıl Önce

Çocuğun teki tatlı çaldı diye içeri atarlar adamlar yasak madde satıyorlar tık yok adalet nerde

furkan duygu çark
furkan duygu çark - 8 yıl Önce

Yakalayıp neden bırakılıyor çogu insanın ocagı sönüyor bu yüzden adelet nerde bunları yapan her kimse ocagı sönsün yazık günah çok aileler var böyle maddeler kullanan evlatlarından korkan bunlarada çözüm bulunur inşallah

gülcan kırlı
gülcan kırlı - 8 yıl Önce

bende arkadaşlarıma katılıyorum,madem salıverilecekti,bu kadar operasyon yapmaya gerek yok,bunu haber yapmanın bir anlamıda yok diye düşünüyorum,eğer maksat ellerindekine el koymaksa,zaten bunlar bu işi yapıyorsa tekrar bulup yaparlar,,

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184