Zincirleme Kaza 8 Yaralı

Hendek’te 4 aracın karıştığı zincirleme kaza sonucu 8 kişi yaralandı.

Zincirleme Kaza 8 Yaralı

Edinilen bilgilere göre, Hendek Sümbüllü Mahallesi Karadere mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada 54 DL… plakalı H.T. idaresindeki araç ile seyir halindeyken 54 HD… plakalı R.T. idaresindeki beton mikserine çaptı.

Kaza sonrası aynı mevkiide seyir halinde olan 41 FC… plakalı N.D. idaresindeki araç ile 54 KH… plakalı R.K. idaresindeki araçların da kazaya karışması sonucu 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Zincirleme kaza sonucu H.T., N.D., R.K., F.K., M.K., D.S., M.K. ve U.E.S. isimli olmak üzere toplam 8 kişi yaralandığı öğrenildi.

Yaralılar bölgeye gelen 112 Acil servis ekiplerince yapılan ilk müdahalelerin ardından Ambulanslar ile Hendek Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenilirken, zincirleme kaza nedeniyle kapanan hasarlı araçların kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yılmaz
Yılmaz - 2 yıl Önce

Bu nasıl haber yapmak böyle ya H.K F.K nedir sanki şahıslar katil gibi isimleri plakaları gizlemişsiniz bu kadar saçma haber sunan Bi sayfa daha görmedim

Zeki G.
Zeki G. - 2 yıl Önce

@Yılmaz, yorum kimliğinde soyadını belirtmediğin gibi kazaya karışan kişiler de her ne sebeple olursa olsun kendilerinin ifşa edilmesini istemeyebilir. Habercilik bunu gerektirir.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184