ATİKE HANIM ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN MEHMETÇİKLERE TAM DESTEK

Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi öğrencileri devam eden ZEYTİN DALI HAREKATI´nda kahraman askerlerimize desteklerini sunabilmek için okullarında değişik etkinlikler düzenlediler.

ATİKE HANIM ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN MEHMETÇİKLERE TAM DESTEK


Okul öğrenci temsilcisi Yılmaz Kaan Öztaş "Türk milletinin, söz konusu vatan olduğunda her zaman tek yürek olduğumuzu, bizlerin bu harekatta Mehmetçik´lerin yanında bulunduğumuzu ve en kısa zamanda Türk ordusunun bu harekatı başarıyla bitirip en az zayiatla geri döneceklerine inanıyoruz. Şu an güven içinde bulunuyorsak ve huzur içinde okullarımızda eğitim öğretim görüyorsak bunu kahraman ordumuza ve bizler için kendi canlarını ortaya koyan kahraman askerlerimize borçluyuz.Bu kahramanlarımız için ne yapsak yine de haklarını ödeyemeyiz. Bu mücadelede dünyaya karşı her zaman ordumuzun yanında olduklarını ve gerekirse kendilerinin de tereddüt etmeden görev düşmesi halinde seve seve göreve koşacağımızı bildirmek isteriz. Buradan cephede bulunan tüm askerlerimize, polislerimize, koruyucularımıza en kalbi duygularımızla teşekkür eder, Allahtan onları tüm tehlikelerden, kurşunlardan, bombalardan, tuzaklardan korumasını; sağlıklı olarak anne-babalarına,eşlerine evlatlarına ve sevdiklerine kavuşmalarını diliyoruz." dedi.

 

Atike Hanım Anadolu Lisesi öğrencileri olarak kendilerinin de Mehmetçik Vakfı´na bağış topladıklarını ve toplanan bağışları Ziraat Bankası Hendek Şubesi´ne yatırdıklarınıBüyük afiş yaptırarak kalplerinin ve dualarının her zaman Mehmetçiklerimizle olduğunu söylediler.

Öğrenciler “Mehmetçiklerimize teşekkür etmek ve kahramanlıklarını takdir etme mahiyetinde öğrenciler tarafından yazılacak şiir ve mektupları ilgili yerlere ulaştırmak istiyoruz. Şehitlerimizin ruhuna atfen hatim indirme ve Okul öğrencilerinin katılımıyla Fetih Suresinin tilaveti ve ordumuzun her zaman muzaffer olması dileğiyle dua edilmesi gibi etkinliklerinin olacağını belirttiler.

 

Okul müdürü Şerif Özbakkal’da okulunun öğrencilerinin bu faaliyetlerini takdir ettiğini, milli birlik ve dayanışmanın bu etkinliklerle canlı tutulduğunu görmenin her şeyden önce bir Türk vatandaşı olarak kendisini gururlandırdığını söyledi.

Özbakkal “ Okuldaki tüm öğrencilerin en üstün gayretle bu etkinlikte yer aldıklarını gözlemlediğini, millet olarak bu duyguları ve hassasiyerleri taşıdığımız müddetçe hiçbir gücün bu irade karşısında başarılı olamayacağını, kendisinin de kahraman askerlerimize teşekkür ettiğini ve tüm kalbiyle hem muzaffer olmalarını hem de sağlıklı bir şekilde dönmeleri için dua ettiğini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184