Babaoğlu: Devlet Bahçeli Fen Lisesi Sözümüzü Tuttuk, Bakanlığa Devrettik

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, “Fen Lisesi yıllardan beri hayaldi, bu hayali gerçekleştirmek ve Devlet Bahçeli Fen Lisesi’ni ilçemize kazandırmak bize nasip oldu.

Babaoğlu: Devlet Bahçeli Fen Lisesi Sözümüzü Tuttuk, Bakanlığa Devrettik

Ayrıca Hendek Belediyesi olarak taahhüt ettiğimiz gibi okulun yüzde 50’lik kısmını 100 milyon lira yatırımla tamamladık ve Milli Eğitim Bakanlığı’na devrettik” dedi

Hendek Çağlayan mahallesinde bin 50 metrekare üzerine bodrum üstü 4 kat olarak yükselen okulun Milli Eğitim Bakanlığı’ tarafından açılacak ihaleyle tamamlanacağını anlatan Başkan Babaoğlu, “Hendek için Fen Lisesi, bir hayaldi çok şükür bizim dönemimizde Devlet Bahçeli Fen Lisesi projesi hayat buldu.

Çağlayan bölgesinde 60 dönümlük alanda bir yıl gibi bir sürede 100 milyon lira yatırımla bu büyük eseri inşa ettik. Hem Fen Lisesi sözümüzü hem de inşaatının yüzde 50’si için verdiğimiz sözü yerine getirmiş olduk” ifadelerini kullandı.

Desteği Ve Emeği Olan Herkese Teşekkür Etti

Başkan Babaoğlu, Devlet Bahçeli Fen Lisesi’nin 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında açıldığını, geçici yerinde eğitimin devam ettiğini de hatırlatarak, “Okulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu yılki yatırım programı kapsamında yer alacak ve önümüzdeki eğitim, öğretim yılı başlamadan tamamlanacaktır.

Burada gerek Fen Lisesi’nin ilçemize kazandırılmasında büyük destekleri olan başta Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekilimiz Muhammed Levent Bülbül’e, desteği olan AK Parti Milletvekillerine, Milli Eğitim Bakanlığımıza, okulun inşasında emeği geçen mesai arkadaşlarıma, şahsım ve İlçem adına teşekkür ediyorum.

İnşallah açılışını da hep birlikte yapacağız. Önümüzdeki dönem güç birliğiyle önemli projelere yine hep birlikte imza atacağız. Hendek hepimizin” diye konuştu.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2024, 21:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184