Babaoğlu Öğretmenler Gününü Kutladı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Babaoğlu Öğretmenler Gününü Kutladı

Takdir

Başkan Babaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: ’Öğretmenlik sorumluluğu ağır, fedakârlık ve sabır gerektiren, dünyanın en onurlu mesleklerinden biridir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için fedakârca ve özverili bir biçimde gayret gösteren öğretmenlerimiz azim ve kararlılıkla ayakları yere basan, sorumluluk sahibi nesillerin yetişmesinde en büyük pay sahibidir ve her türlü takdire fazlasıyla layıktır.

Eğitim

Vermiş oldukları mücadeleleri ile değerli öğretmenlerimiz için ne yapılsa her zaman azdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ‘Milletleri kurtaranlar; Yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet, henüz millet adını alma kabiliyetini kazanmamıştır’ diyerek eğitim ve öğretimin ne kadar önemli olduğunu bizlere açıkça anlatmıştır.

Kutlama

Bu duygularla Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan bu anlamlı günde, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, Şehit öğretmenlerimizi ve hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi saygı ve dua ile anıyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184