Babaoğlu’ndan Öğretmenler Günü Mesajı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Babaoğlu’ndan Öğretmenler Günü Mesajı

Başöğretmenimiz

Öğretmenler Gününün Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ‘Başöğretmenlik’ unvanının verildiği gün olan 24 Kasım tarihinde kutlanması, öğretmenlerimize verilen değerin en büyük göstergesidir diyerek söze başlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “ Geleceğimizin şekillenmesindeki en büyük unsur eğitimdir.

Öğretmenlik bir insan yetiştirme sanatıdır. Anne ve babadan sonra ilk ilham ve öğrenme kaynağıdır. Türk gençliğinin ruhen, fikren, ahlâken ve vicdanen iyi yetişmesi; kendisini tüm benliğiyle öğrencisine adayan öğretmenlerden geçmektedir. İnsan yetiştirmeyi, aynı zamanda bir medeniyet inşasından farksız gören şuurla bizlere ve yarının sahiplerine müreffeh istikbalin kapılarını aralatacak yegâne anahtar öğretmenlerimizin elindedir.

Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Millet Mekteplerinin açıldığı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitim seferberliğine “Millet Mektepleri Başöğretmeni” unvanıyla katıldığı bugünde, bu duygu ve düşüncelerle geleceğimizin teminatı evlatlarımızı, ilmin, bilimin ve manevi değerlerimizin ışığında emek ve fedakarlıklarıyla yetiştiren değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tüm kalbimle kutluyorum.

Ayrıca terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum ”dedi.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2022, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184