Çakmak Öğrencilerle Buluştu

EKV Press Parça Üretim Şirketi Genel Müdürü Zafer Çakmak, Öğrenciler ile bir araya geldi.

EKV Press Parça Üretim Sanayi ve Limited Şirketi Genel Müdürü Zafer Çakmak, Hendek Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri ile söyleşi programında bir araya geldi.

Söyleşiye Hendek Mlli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Şube Müdürü Tuncay Alioğlu, Müdür Yardımcısı Garip Demir, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Benim meslek hayatım senin geleceğin

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından planlanıp Sakarya il Milli eğitim müdürlüğünce icra edilen ‘’Benim meslek hayatım senin geleceğin” söyleşileri kapsamında EKV Press Parça Üretim Sanayi ve Limited Şirketi Genel Müdürü Zafer Çakmak meslek hayatıyla ilgili bilgiler verdi.

Hedefiniz olsun

Hepinize başarılı bir eğitim hayatı diliyorum diyen Çakmak, eski bir torna tesviye öğrenci olarak karşınızda olmaktan çok mutluyum dedi. Öğrencilerin sorduğu soruları cevaplayan Zafer çakmak ‘’Hayatınızın her anını kaçırmayın hedefiniz olsun dedi.

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan yaptığı teşekkür konuşmasında, Hendek ilçemizde yetişen sanayici iş adamı Zafer Çakmak beyle sizleri buluşturduk kendisine teşekkür ediyorum  sizlere yol gösterdi Hendek’in çocukları bunları yapabilir anlayışını sizlere kazandırdı amacımız bu çocuklar kendinize hedef koyarsanız yapamayacağınız hiçbir şey yok ifadesini kullandı.

Söyleşi sonrası Hendek Milli eğitim müdürü Sabri Doğan tarafından Zafer Çakmak’a çiçek verildi hatıra fotoğrafı çekiminden sonra söyleşi sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2022, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184